Akoestische isolatie

Verbeter uw wooncomfort met geluidsreductie

Akoestische isolatie is een essentieel aspect van modern wonen, vooral in woningen met meerdere verdiepingen of in appartementencomplexen. Bij TS Isolatie bieden wij oplossingen op maat om contactgeluiden te verminderen, waardoor uw wooncomfort aanzienlijk wordt verhoogd.
Contactgeluidsisolatie helpt om storende geluiden, zoals voetstappen op de vloer, te reduceren. Dit zorgt voor een aangename leefomgeving waarin u en uw gezin kunnen genieten van rust en privacy. Onze akoestische isolatieoplossingen worden zorgvuldig aangebracht om een effectieve geluidsreductie te garanderen.

Toepassingen van akoestische isolatie

De basis voor een goede akoestische isolatie begint met een voorbereide ondergrond. Idealiter bestaat deze uit een onderlaag, zoals een isolerende mortel, om een egale basis te creƫren waarop de isolerende folie geplaatst kan worden.
Onze experts plaatsen de contactgeluidsisolatie met precisie en zorgen ervoor dat de folie tegen de zijkanten omhoog wordt gezet. Dit kan gedaan worden met behulp van aparte randstroken bij het gebruik van akoestische reflex, of door de folie om te plooien bij het gebruik van akoestisch schuim.
Investeer in akoestische isolatie van TS Isolatie en ervaar het verschil in wooncomfort en geluidsreductie. Neem contact op met onze specialisten voor advies over de beste akoestische isolatieoplossing voor uw woning. Zorg voor een rustige en serene leefomgeving met onze hoogwaardige akoestische isolatieoplossingen.
Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Isolatie

Kanaalstraat 1B bus 6, 2240 Zandhoven | T. +32 (0)473 72 88 76   | E.  info@tsisolatie.be
|