Chapewerken

Chapewerken vormen een cruciaal onderdeel van het bouwproces, aangezien ze zorgen voor een stevige en vlakke basis waarop de uiteindelijke vloerafwerking kan worden aangebracht. Bij TS Isolatie zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige chapewerken die voldoen aan de strikte normen van Buildwise (voorheen WTCB - Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf).
gratis offerte
home-check

Het belang van kwalitatieve chapewerken

Een goed aangelegde dekvloer is essentieel voor de duurzaamheid en het uiterlijk van uw vloer. Een dekvloer van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de vloerbedekking goed hecht, een gelijkmatige ondergrond heeft en lang meegaat. Bij TS Isolatie garanderen we dat onze chapewerken aan alle door Buildwise (voorheen WTCB) vooropgestelde normen voldoen.
home-check

Chapewerken en isolatie: de ideale combinatie

Door zowel uw isolatie als chapewerken aan ons toe te vertrouwen, profiteert u van een goede opvolging en aansluiting van de werken. Dit zorgt voor een betere energie-effici├źntie en verhoogt het wooncomfort in uw huis.
home-check

De verschillende soorten dekvloeren

Bij TS Isolatie onderscheiden we drie soorten dekvloeren, afhankelijk van de specifieke behoeften van jouw project:
  • Hechtende dekvloeren
  • Niet-hechtende dekvloeren
  • Zwevende dekvloeren
Ontdek hieronder meer informatie over onze oplossingen voor dekvloeren.

Hechtende dekvloeren

Hechtende dekvloeren worden rechtstreeks op de draagvloer aangebracht. Deze chapewerken zijn ideaal voor situaties waarin een sterke verbinding tussen de dekvloer en de draagvloer noodzakelijk is. Het zorgt voor een solide basis en voorkomt dat er luchtbellen of vocht tussen de lagen ontstaan.
Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Niet-hechtende dekvloeren

Niet-hechtende dekvloeren worden geplaatst op een waterkerende laag, zoals een folie. 

Deze chapewerken zijn geschikt voor situaties waarin er kans is op vochtproblemen of uitzetting en krimp van de onderliggende constructie. De waterkerende laag voorkomt dat vocht in de dekvloer trekt en zorgt voor een stabiele basis.
Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Zwevende dekvloeren

Zwevende dekvloeren worden op een isolatielaag geplaatst en zijn ideaal voor het verbeteren van thermische en akoestische isolatie in uw woning. 

Deze chapewerken bieden een uitstekende basis voor vloerverwarmingssystemen, aangezien de isolatielaag helpt om de warmte gelijkmatig te verdelen en warmteverlies te minimaliseren.
Vraag nu uw GRATIS offerte aan

TS Isolatie, uw isolatiespecialist

Bij TS Isolatie zijn we trots op onze expertise in chapewerken en isolatie. Ons ervaren team zorgt voor een nauwkeurige plaatsing van de dekvloeren, met aandacht voor detail en kwaliteit.
Vraag nu uw GRATIS offerte aan
Copyright 2024
┬ę TS Isolatie. Alle rechten voorbehouden.