Dakisolatie

Bespaar op uw energiefactuur

Een goed geïsoleerd dak is cruciaal voor energiebesparing. Bij TS Isolatie bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor zowel hellende als platte daken, die aansluiten bij de behoeften van uw woning. Dankzij onze jarenlange ervaring in dakisolatie kunt u rekenen op advies van specialisten. Zo streven we samen naar lagere energiekosten en een aangenamere leefomgeving.

Hellend dak isoleren

Hellende daken kunnen op verschillende manieren geïsoleerd worden, afhankelijk van de dakconstructie. Wij bieden isolatieoplossingen met minerale wol, PIR-platen en een combinatie van beide. Onze vakmensen zorgen voor een nauwkeurige plaatsing en afwerking met dampschermen, zodat u verzekerd bent van een luchtdichte en goed geïsoleerde dakconstructie.

Plat dak isoleren

Starbeads (Low Lambda) is een isolerende mortel EPS parels (nieuwe parels), cement en hulpstof Isostay voor het creëren van super isolerende mortels die als dakisolatie geplaatst kan worden. Deze starbeads bieden een uitmuntende thermische oplossing voor platte daken.

TS Isolatie zorgt voor deskundig advies op vlak van dakisolatie

Neem contact op met onze specialisten voor een vrijblijvende offerte en deskundig advies op maat. Verhoog uw wooncomfort en bespaar op uw energiekosten met onze duurzame en efficiënte dakisolatieoplossingen.
Vraag nu uw GRATIS offerte aan

Isolatie

Kanaalstraat 1B bus 6, 2240 Zandhoven | T. +32 (0)473 72 88 76   | E.  info@tsisolatie.be
|