Vloerisolatie

Meer energie besparen met het juiste type vloerisolatie

Bij TS Isolatie begrijpen we dat een comfortabele en energiezuinige woning begint bij een goed geïsoleerde vloer. Daarom bieden we drie hoogwaardige oplossingen voor vloerisolatie aan: PUR, isolerende mortel en ons nieuwe product Starbeads Crystal. Elk van deze opties is ontworpen om u de beste isolatie te bieden, afgestemd op uw specifieke behoeften.
gratis offerte
home-check

PUR

Onze polyurethaan (PUR) vloerisolatie is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een naadloze en lichtgewicht isolatie met hoge stabiliteit. Dankzij het naadloze aanbrengen van de isolatie worden koudebruggen uitgesloten en blijft uw woning warm en comfortabel.
home-check

Isolerende mortel

De isolerende mortel Theromix is een lichte, isolerende mortel op basis van geëxpandeerde polystyreenkorrels (EPS-parels), cement en hulpstoffen voor een goede verwerkbaarheid. Deze optie is ideaal voor het uitvullen van leidingen en isoleren tegelijkertijd, zodat u probleemloos vloerverwarming of akoestische folies op de isolatie kunt plaatsen.
home-check

Starbeads Crystal

Ons nieuwste product, Starbeads Crystal, is een lichtgewicht isolerende ondervloer op EPS basis. Dit innovatieve materiaal biedt uitstekende thermische isolatie en is eenvoudig te plaatsen, waardoor het een ideale oplossing is voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Kies de juiste vloer isolatie voor een comfortabel en energie-efficiënte woning

Onze diverse isolatieoplossingen bieden u de mogelijkheid om de isolatie te kiezen die past bij uw specifieke wensen en behoeften. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te begeleiden naar een warmere, comfortabelere en energiezuinigere toekomst voor uw woning.
Vraag nu uw GRATIS offerte aan
Copyright 2024
© TS Isolatie. Alle rechten voorbehouden.